Malatya'da Bina Çöktü - Malatya Gazeteciler Cemiyeti - Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü.

Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 14 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya'da i̇nönü caddesinde 2 katlı bina çöktü. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Malatya'da i̇nönü caddesinde 2 katlı bina çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü.

Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 14 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı.

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 14 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Malatya'da i̇nönü caddesinde 2 katlı bina çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı.

Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 14 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'da i̇nönü caddesinde 2 katlı bina çöktü.

Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı.

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 14 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Malatya'da Bina Çöktü - Malatya Gazeteciler Cemiyeti - Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan .